Για την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το βράδυ στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά, 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Στα δυτικά οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους, Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση. Από το απόγευμα θα πνέουν νότιοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βόρειοι, έως 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς, 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 4-6 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, κυρίως στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια τοπικά θα πνέουν 6 μποφόρ, με εξασθένηση. Από το απόγευμα θα πνέουν νότιοι άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό τις πρωινές ώρες να σημειωθούν λίγες βροχές. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση. Από το βράδυ θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελλόριζου. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί, 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Δευτέρα
Για την Δευτέρα προβλέπονται στην δυτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και βαθμιαία με σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.