Για το Σάββατο προβλέπονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, όπου πιθανώς αργότερα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα δυτικά θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί, 3 με 4 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, τις πρωινές ώρες βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τις πρωινές ώρες βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4-6 βαθμούς χαμηλότερη).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα στα νότια και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, όπου πιθανώς αργότερα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί, 2 με 4 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 4-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές από το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί στα Δωδεκάνησα από τους 15 έως τους 22 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τους 11 έως τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή
Για την Κυριακή προβλέπονται στην δυτική Ελλάδα νεφώσεις, με βροχές και κυρίως στο Ιόνιο με σποραδικές καταιγίδες, που από το βράδυ πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές, από τις βραδινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο και από τη νύχτα στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι και βαθμιαία ανατολικών διευθύνσεων, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά τους 18 με 20 και στα νησιά τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.