Ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται στην Αθήνα και πλέον τρέχουν όλες οι εξελίξεις για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής, έφτασε στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση και πλέον, τρέχουν όλες οι εξελίξεις για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, με την ΑΕΚ να φουλάρει για μεταγραφές! Ο Αλμέιδα, αναμένεται από αύριο (Δευτέρα 30/5) κιόλας, να ξεκινήσει μπαράζ επαφών από κοντά με στελέχη της ΠΑΕ για όλα τα θέματα που απασχολούν το κλαμπ και βεβαίως, θα έχει γνωριμία και με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή Ράντοσλαβ Κουχάρσκι. Ο Κουχάρσκι, ο οποίος ήδη έχει έτοιμη και εκείνος, ατζέντα παικτών που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τον προπονητή. Γενικά, προεργασία έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα και από την ΑΕΚ συνολικά (από το τμήμα σκάουτινγκ και τα στελέχη) αλλά και από τον ίδιο τον Ματίας Αλμέιδα, που θα είναι και αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για την ενίσχυση και το ποιος θα αποκτηθεί. Φυσικά, οι επαφές που θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα, δεν θα αφορούν μόνο το κομμάτι των μεταγραφών αλλά όλα τα ζητήματα, όπως για παράδειγμα και το τελικό φιξάρισμα όλων των λεπτομερειών για την προετοιμασία της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και θα παραμείνει εκεί για 17 ημέρες, ενώ η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στα Σπάτα στα τέλη Ιουνίου (25-30 Ιουνίου). Από εκεί και πέρα το μέχρι σήμερα πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημερομηνίες φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο ημερομηνίες φιλικών στην Αθήνα 5 και 13 Αυγούστου. Μένουν βεβαίως οι επίσημες ανακοινώσεις και η παρουσίαση από την ΠΑΕ όλου του προγράμματος των φιλικών αγώνων, των αντιπάλων και των γηπέδων που θα διεξαχθούν. Είναι δεδομένο, πως από αύριο Δευτέρα θα έχουμε πολλά περισσότερα, αφού η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις – συζητήσεις του, με τα στελέχη του κλαμπ θα δρομολογήσουν εξελίξεις.

πηγή…aek365.gr