Ένα απρόσμενο και ατυχές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός δελτίου καιρού αμερικανικού δικτύου. Όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την μετεωρολόγο να λέει την πρόβλεψή της για τον καιρό και περίμεναν να ακούσουν αν θα βρέξει τις επόμενες μέρες ή αν θα μπορέσουν να κάνουν άνετα τις βόλτες τους, παρακολουθούσαν στο background και μία μετάδοση… ακατάλληλη για ανηλίκους. Μία από τις τηλεοράσεις πίσω από την Μισέλ Μπος την ώρα που εκείνη μετέδιδε την πρόγνωση έπαιζε πορνό.

Οι τηλεθεατές, επί 13 δευτερόλεπτα, έβλεπαν στους δέκτες τους πορνό στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής. Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και ο συμπαρουσιαστής της Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν γιατί πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τα ανάρμοστα πλάνα.

Το πορνογραφικό βίντεο προβλήθηκε την ώρα που η Αμερικανίδα μετεωρολόγος ενημέρωνε τους συμπολίτες της πως«αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες». Αγνοώντας όμως ότι, εκείνη την ώρα, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προβαλλόταν σκηνές πορνό.

Από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM ζήτησε συγγνώμη για το ακατάλληλο θέαμα και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα.

«Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Από την Δευτέρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό και, μέχρι σήμερα, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη.