Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση – μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο – και βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο το βράδυ της Δευτέρας (1/11). Φορώντας περούκα και ένα μαύρο σύνολο του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου η Ιωάννα παρακολούθησε επίδειξη μόδας στο πλαίσιο της 29ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, ως προσκεκλημένη της φίλης της, Αννίτας Ναθαναήλ.

H Αννίτα Ναθαναήλ περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστη Τάσου Μητρόπουλου. Η Ιωάννα φωτογραφήθηκε μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο, αλλά και τον Χάρη Σιανίδη, φορώντας ένα μαύρο σύνολο, περούκα και την ειδική μάσκα στο πρόσωπο.

«Πολύ συγκινητικό να περπατάω δίπλα στην κόρη μου. Η Ιωάννα ένιωσε για πρώτη φορά φυσιολογική απόψε. Το γεγονός ότι κατάφερε και έβγαλε τα συσφικτικά ενδύματα που φοράει 23 ώρες την ημέρα, έστω και για λίγο, για να νιώσει κι εκείνη όμορφη είναι συγκινητική στιγμή. Στο παρελθόν δεν έβγαινε καν από το σπίτι της. Τώρα αυτά άλλαξαν. Η Ιωάννα με κάνει καλύτερο άνθρωπο» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.