Συχνά,λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητας,εθελοτυφλούμε στα σημάδια ή και τα “καμπανάκια” που χτυπά ο οργανισμός μας.Η αναβλητικότητα του ελέγχου όμως,είναι έχθρος της υγείας μας.

O Συστηματικός Προσυμπτωματικός Έλεγχος (check up) έχει ως αντικείμενο τον προσδιορισμό της γενικής κατάστασης της υγείας μας και κυρίως την έγκαιρη διάγνωση των διαφόρων νοσημάτων, πριν δηλαδή αυτά εκδηλωθούν με συμπτώματα και κυρίως σε ένα στάδιο που είναι ακόμη δυνατή η θεραπεία ή η ελλάτωση των επιπτώσεων τους.

Η συχνότητα με την οποία επαναλαμβάνεται η εξέταση αίματος εξαρτάται από ευρύ φάσμα παραγόντων, όπως το ατομικό ιατρικό ιστορικό, το οικογενειακό ιστορικό, το φύλο, η ηλικία και ο τρόπος ζωής.

Έχει ιδιαίτερη σημασία λοιπόν,να πάψουμε να αναβάλλουμε το “σκανάρισμα” της υγείας μας,με διακολογίες του τύπου “δεν έχω χρόνο”,”που να τρέχω στα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά” ή “ότι βρέξει ας κατεβάσει”…Τώρα,μπορούμε να έχουμε εικόνα για την υγεία μας,ακόμα και από το σπίτι μας!

Για παράδειγμα ,τα ιατρεία “APOSTOLAKISLAB” διενεργούν κατ’οίκον αιμοληψίες σε όλη την Αττική χωρίς καμία επιβάρυνση .Γιατί όχι?

21 0671 2431

[email protected]

https://www.facebook.com/apostolakislab/