Πως θα σας φαινόταν αν ξενοιάζατε μια για πάντα με το δίπλωμα και το σιδέρωμα των ρούχων;  Πόσο θα σας διευκόλυνε αν  είχατε ένα μίνι καθαριστήριο μέσα στο ίδιο σας το σπίτι; Σε λίγους μήνες όταν η έξυπνη συσκευή FoldiMate Family κυκλοφορήσει στην αγορά, όλα όσα έχουν σχέση με το δίπλωμα και το σιδέρωμα των ρούχων θα είναι πολύ πιο απλά!
Το FoldiMate Family είναι ένα μηχάνημα με διαστάσεις πλυντηρίου στο οποίο βάζεις τα ρούχα μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα έτσι ώστε να στα σιδερώσει και να στα διπλώσει. Οι διαστάσεις του είναι 28x32x31 ίντσες, μπορεί να σιδερώσει και να διπλώσει τα περισσότερα είδη ρούχων.
Στην μπροστινή πλευρά έχει clips, στα οποία μπορείς να τοποθετήσεις τα ρούχα και να τα πάρει για να τα «τακτοποιήσει». Δέχεται 15-10 ρούχα, όπως μπλούζες, πετσέτες, μαξιλαροθήκες στα clips και τα παίρνει ένα ένα με τη σειρά. Όταν διπλωθούν όλα, στην κάτω πλευρά βγαίνει ένα συρταράκι που χωρά 10-30 ρούχα, ανάλογα το πάχος τους.
Οι χρήστες του FoldiMate Family μπορούν να αναβαθμίσουν το μηχάνημα με διάφορα είδη διπλώματος. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία το αναφέρει ως «dewrinkle» (winkle=ρυτίδα) και όχι σιδέρωμα, οπότε αν θέλετε τα ρούχα να είναι στην εντέλεια μπορεί να πάλι να χρειάζεται σιδέρωμα. Κάθε ρούχο χρειάζεται περίπου 45 δευτερόλεπτα για να διπλωθεί και η τιμή του FoldiMate Family είναι στα 850 δολάρια με το μηχάνημα ατμού που «σιδερώνει», να κοστίζει επιπλέον 300 δολάρια. Οι κάψουλες που μαλακώνουν και αρωματίζουν το ρούχο κοστίζουν 15-40 δολάρια.
Οι αποστολές του FoldiMate θα ξεκινήσουν από το 2018, όπως αναφέρει το techblog.gr