Τι ράτσα είναι ο Σαντικάι ρώτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη τη Λάουρα Νάργες η οποία διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή και ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και προκάλεσε πανικό. Μάταια η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπαθούσαν να… μαζέψουν τα ασυμμάζετυτα, η Μάρα Μεϊμαρίδη έδειξε να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς είπε.

Η φράση αυτή της Μάρας Μεϊμαρίδη προκάλεσε αντιδράσεις και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Χρήστο Σαντικάι και τον ρώτησε την άποψη του για το θέμα.

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον να αγαπώ τους ανθρώπους. Αυτά τα σχόλια από μικρός, όταν δεχόμουν bullying, έχω ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από εκεί. Δεν μένει μέσα μου ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, είναι σαν να μην το άκουσα. Η Λάουρα ήταν στεναχωρημένη στο τηλέφωνο. Κρατάω μόνο τα καλά και συγχωρώ» είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Συγγνώμη, μέσω της κάμερας του «Happy Day» ζήτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη από τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι για την ερώτηση «τι ράτσα είναι».

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε. Πίστεψα ότι αυτό το όνομα που μοιάζει με το “Σαντιάγκο” είναι από Αμερική πλευρά. Αλλά έπρεπε και η κοπέλα να μου απαντήσει ότι όχι, είναι ευρωπαϊκό. Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα ήρθε σε δύσκολη θέση. Αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρα Μεϊμαρίδη