Μία γυναίκα από το περιβάλλον της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, υποστηρίζει ότι το πρόσωπο που έκανε την καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού” περί άσχημης συμπεριφοράς στην Τζωρτζίνα είναι η μητέρα του 30χρονου πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

“Η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ ανώνυμα γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια. Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι, στα χεράκια του και στα πλευρά του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στον Μάνο κι επειδή αυτή τον χειραγωγούσε, τον έφερνε στα μέτρα της, τον είχαν γυρίσει εντελώς ενάντια στην μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα για την Ρούλα” ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, μία φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάει την Τζωρτζίνα ενώ ήταν τετραπληγική στην μητέρα του να την δει, το κοριτσάκι δεν ήθελε μετά να φύγει από την γιαγιά του.

“Ο Μάνος, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, είχε πάει το παιδί μία φορά στην μαμά του. Το παιδί δεν ήθελε να φύγει από την γιαγιά, όταν άκουσε θα φύγεις τώρα να πας στο σπίτι. Με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει” υποστήριξε.