Η Κατερίνα Βρανά επιστρατεύει το χιούμορ, το πιο δυνατό της όπλο (μετά τα μαλλιά της) και ταξιδεύει στην Θεσσαλονίη, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την stand-up comedy της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα).

 

Η αγαπημένη stand-up κωμικός κατάφερε να μετατρέψει τη συνάντησή της με το θάνατο σε πηγή αισιοδοξίας, έμπνευσης και γέλιου. Αυτή τη συνάντηση, καθώς και τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της διακωμωδεί μοναδικά στη δίωρη απολαυστική παράστασή της.

 

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη διαγωνιστική βούλα) βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

 

Η Κατερίνα σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή.

 

Γιατί, παρά τις δυσκολίες σημασία έχει, όπως και η ίδια υποστηρίζει: «να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή». Η Κατερίνα αντλεί τη δύναμή της από το στήθος της και την ακατανίκητη λαχτάρα της να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη. Τώρα και με αμαξίδιο!

 

Στο sold out stand-up show της “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”, η Κατερίνα μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

Ελάτε να δείτε γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.

 

Ταυτότητα παράστασης
Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Πού: Anodos Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα, Τ.Κ: 118 53

Πότε: Παρασκευή 13 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εισιτήρια: 15 € (γενική είσοδος) και 12 € ΑμεΑ

Προπώληση: : hahcomedy.com / Viva.gr και στα φυσικά σημεία πώλησης: WIND, Public, MediaMarkt. Πληροφορίες εδώ.

Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου

Παραγωγή: tmgoc.com

Προβολή και επικοινωνία Κατερίνας Βρανά: Βάσω Σωτηρίου-We Will