Η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει ως έδρα την ιστορική εγκατάσταση, εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ για νέο γήπεδο του «Δικέφαλου».

Η Επιτροπή επισημαίνει την «απόλυτα θετική βούλησή της» στο ενδεχόμενο που προαναφέρθηκε, υπογραμμίζει τη θετική στάση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και διευκρινίζει ότι απαραίτητη προϋπόθεση προς τούτο «αποτελεί η σύνταξη Οικονομοτεχνικής Μελέτης, από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», κάτι που δεν έχει συμβεί έως τώρα.

«Είναι απολύτως κατανοητό ότι πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα με πολλές γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, καθώς θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, έπειτα και από την ψήφιση σχετικού άρθρου στον ν.4809/2021 τον περασμένο Ιούνιο», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

«Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου παραμένει, όπως πάντοτε, διατεθειμένη προκειμένου να εξευρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις και αναμένει τη συνέχιση των συζητήσεων με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τηρουμένων των προϋποθέσεων της νομιμότητας και της διαφάνειας».