Η τηλεκπαίδευση, ο Δημήτρης Λιγνάδης, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η πλατφόρμα self-testing.gov.gr ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία αναζήτησαν περισσότεροι οι Έλληνες μέσω της Google για το 2021.

Συγκεκριμένα η λέξη κλειδί e-class βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων των Ελλήνων στη λίστα Year in Search της Google για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ ακολουθούν τα survivor spoiler, edupass.gov.gr, self testing.gov.gr και Euro2020.

Όσον αφορά τον κορονοϊό, σύμφωνα με την Καθημερινή, οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες για λέξεις-κλειδιά όπως τα self-testing.gov.gr, κρούσματα σήμερα, πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test, νέα μέτρα, freedom pass, πρόληψη της covid-19, Astrazeneca, σχολική κάρτα covid-19.

Στη λίστα με τις διασημότητες για τις αναζητήσεις από τη Google φιγουράρουν οι Δημήτρης Λιγνάδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Σάκκαρη, Τάσος Ξιαρχό, Μένιος Φουρθιώτης, Σοφία Μπεκατώρου, Lamanif.

 

Στην κατηγορία διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες από τη Google για τους Mad Clip, Φώφη Γεννηματά, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Καραϊβάζ, Τόλη Βοσκόπουλο, Δήμητρα της Μυτιλήνης, DMX, Τάκη Μουσαφίρη, πρίγκιπα Φίλιππο της Αγγλίας, Γκέλυ Μαυροπούλου.