Οι φόβοι για θλάση ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν για τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, που ένιωσε μια ενόχληση στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα της Εθνικής ομάδας στη Ρουμανία, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν προέκυψαν σοβαρά ευρήματα.

Επί της ουσίας, ο Τζάβε γλίτωσε τα χειρότερα, δεν έχει κάποια σοβαρή ζημιά όπως για παράδειγμα θλάση αλλά αισθάνεται ακόμα ενόχληση. Κάτι που σημαίνει, πως θα πάει συντηρητικά μέχρι να φανεί αν μπορεί να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα δώσει μάχη για να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ατομικο ακολούθησε και ο Αντρέ Σιμόες που έχει την γνωστή επιβάρυνση στην ποδοκνημική. Ο Πορτογάλος μέσος σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ανταποκρίνεται πολύ καλά στο πρόγραμμά του, θα τον δει και ο κ. Νικολάου αλλά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί να προστατευθεί λίγο ακόμα για να μην του δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολα να προλάβει να είναι έτοιμος για το Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα είχαμε την επιστροφή των περισσότερων διεθνών. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Αύριο Τετάρτη (30/3) αναμένονται οι υπόλοιποι διεθνείς εκτός από Τσούμπερ και τους δύο Γκαρσία που οι ώρες επιστροφής τους δεν βγαίνουν και έτσι αναμένεται να επιστρέψουν στα Σπάτα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν προέκυψαν σοβαρά ευρήματα. Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

πηγή…aek365.gr