Για την πετυχημένη θεατρική παράσταση που έχει γράψει, την νέα σειρά που ετοίμασε για το MEGA, αλλά και την αποχώρησης της Ελένης Γερασιμίδου απο την τελευταία μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα».

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Είμαι ευτυχισμένος για αυτό που έχουμε ζήσει στο θέατρο με αυτά τα παιδιά, για αυτή την καταπληκτική ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γράφω μία σειρά η οποία γυρίζεται στην πόλη μου», καθώς η ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Καπουτζίδη είναι οι Σέρρες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως για πρώτη φορά γράφει μία σειρά για δύο άντρες, με πρωταγωνιστές ένα πατέρα και τον γκέι γιο του.

«Χαίρομαι πολύ, γιατί μεγαλώνοντας έβλεπα τους γκέι χαρακτήρες είτε να είναι αντικείμενα χλευασμού είτε να είναι αντικείμενα κακοποιητικών συμπεριφορών, ή ξυλοδαρμού ή να είναι άνθρωποι στο περιθώριο», είπε.

Η Γερασιμίδου είναι ένα διαμάντι….
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από τη νέα του σειρά.

«Η κ. Γερασιμίδου είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς και είναι ένα διαμάντι σε μία δουλειά. Οποιοσδήποτε θα ήθελε να την έχει. Κοσμεί μία δουλειά πάντοτε όπου και αν έχει βρεθεί. Το θέμα ήταν αποκλειστικά και μόνο πρακτικό γιατί και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, 30 ημέρες έχει ο μήνας 7 ήμερες η εβδομάδα τα βάζεις κάτω όταν βλέπεις ότι δεν βγαίνουν παρόλο που και οι δύο πλευρές θέλουν να υπάρξει λύση καμία φορά δεν βρίσκεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.