Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” του OPEN ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα. Για τον θάνατο του πατέρα του που τον στιγμάτισε, την προσωπική του ζωή, το Survivor, καθώς και την πρόταση που δέχθηκε από το “The Bachelor”.

“Αναγκάστηκα να μάθω στον εαυτό μου πολύ γρήγορα πράγματα, να ενωθούμε και περισσότερο με την οικογένειά μου. Όταν υπάρχει μια τέτοια απώλεια, σίγουρα αυτό που αισθανόμουν δεν θα έδινε καμία λύση. Από τη στιγμή που αποφάσισα πως δεν θα μείνω στα συναισθήματα, άρχισα να ενεργοποιούμαι περισσότερο και σαν άνθρωπος. Σταμάτησε για μένα η εφηβεία τότε. Και ο ρόλος της μάνας άλλαξε, όπως και του αδερφού μου και όλων, από τη στιγμή που έφυγε ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν κολώνα του σπιτιού και είχε μεγάλη σημασία για μένα. Σε κάθε άνθρωπο που χάνει κάποιον σημαντικό άνθρωπο, του αλλάζει η ζωή και αλλάζει και ο ίδιος”, είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος σε ηλικία 14 ετών έχασε τον πατέρα του.

 

O Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο ενός γάμου: “Δεν κάνω σχέδια, κάνω όνειρα και ναι τα παιδιά είναι στα όνειρά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ τα παιδιά και σίγουρα τα παιδιά τα δικά σου είναι κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό είναι κάτι που θα προκύψει. Για να προχωρήσεις στο να κάνεις τη δική σου οικογένεια θα πρέπει να είναι αμοιβαίο και να υπάρχει η επιθυμία και από την άλλη πλευρά της συντρόφου”.

“Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα, δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις μία κοπέλα όταν σε παρακολουθούν και αναπαράγονται όλα. Το να μείνει κρυφό είναι θέμα σεβασμού προς την κοπέλα, δεν ρωτήθηκε ποτέ η κοπέλα από αυτούς τους ανθρώπους που τα αναπαράγουν αυτά, αν θέλει να εκτεθεί”, είπε ο γνωστός “Ντάνος”, αναφερόμενος στους λόγους που επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor
«Μετά το Survivor, το ένα έφερε το άλλο. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό αυτή της νίκης, η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό το θεωρώ έπαθλο της νίκης. Αυτό είναι το έπαθλο, η στήριξη που πήρα από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι μέσα από τη ψηφοφορίες, μέχρι έξω και αυτά που έχω κάνει. Αυτό μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να είμαι εδώ και να συζητάμε. Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά – με την καλή έννοια», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο», είπε για την περίοδο που το ριάλιτι ήταν να προβληθεί από τον ANT1.