Σκληρή απάντηση από τον Γιάννη Αγγελάκα στο ειρωνικό σχόλιο που έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού για τη συναυλία ειρήνης ένδειξη αλληλεγγύης στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία.

Ο τραγουδοποιός επιτίθεται στα όσα ανέφερε ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και απευθυνόμενος του, σημειώνει: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δε σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών».

Μάλιστα ο Γιάννης Αγγελάκας, σε σκληρό ύφος επισημαίνει: «Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μην ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια: Πάνω από 30 καλλιτέχνες συμμετέχουν – Αντιδράσεις γιατί έλειπε… η Ουκρανία

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγραψε στο facebook για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη συναυλία: «Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.»

πηγή…ethnos/news.gr