Τους πολίτες καθησύχασε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τις συνέπειες που θα έχουν για τη χώρα μας οι εξελίξεις σχετικά με την ουκρανική κρίση. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το ζήτημα της επάρκειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε ο υπουργός, ένα από τα μέτρα που συζητούνται είναι να τεθεί εμπάργκο από τους αγωγούς που περνούν μέσα από την Ουκρανία, ωστόσο στην Ελλάδα το φυσικό αέριο φτάνει μέσω Μαύρης Θάλασσας από τον Turk Stream και το Αζερμπαϊτζάν.

Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία καθώς ένα μείζον γεγονός έχει συμβεί στην περιοχή μας.

Τι είπε για την αύξηση των τιμών
Σχετικά με την αύξηση των τιμών, ο υπουργός μέσω του ΣΚΑΪ επεσήμανε πως μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η παγκόσμια οικονομία στις εξελίξεις στην Ουκρανία, ωστόσο τυχόν ανατιμήσεις στα καύσιμα σήμερα συνιστούν κερδοσκοπία.

Η αριστερά η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα. «Μα όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως η αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.

«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

πηγή…ethnos/news.gr