Φρίκη προκαλεί καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού από 31χρονο νηπιαγωγό, ο οποίος συνελήφθη αφού υπέβαλαν μήνυση οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ όταν ο μικρός τους περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.

Ο νηπιαγωγός αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ καταθέσεις θα δώσουν και οι γονείς, για να διαπιστωθεί η ορθότητα της καταγγελίας, σύμφωνα με το Mega. Το παιδί παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι. Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή Live News για τα όσα τους εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι επιστρέφοντας από το νηπιαγωγείο.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου “Μαμά πήγα στο μπάνιο”. “…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο”. “Με πήγε ο κύριος …, μαμά”. “Ο κύριος …;”… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει “με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει” λέει, “διάφορα … στον … μου”», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου.

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το “Χαμόγελο του παιδιού”, τους λέω “πώς να κινηθώ;”, μου λέει “πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου.

Το αγοράκι εξετάστηκε ιατροδικαστικά
Ο 4χρονος εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

«Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, πάλι, να του μιλήσει… το παιδάκι το είπε σε όλους τους… όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Ευτυχώς. Για την ηλικία του μας είπαν ότι είναι πολύ ώριμο… Που να μη το έλεγε κιόλας… Μπορεί να του έκανε… Να το έκανε συνέχεια μετά αυτός», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, δεν υπάρχει απόλυτη ιατροδικαστική επιβεβαίωση για τα στοιχεία, και η υπόθεση αναμένεται να κριθεί στα δικαστήρια.