Η είδηση του θανάτου του Ινδού αστέρα του Bollywood, Πουνέθ Ρατζκουμάρ, σε ηλικία 46 ετών, έχει θέσει σε επιφυλακή τις αρχές στη νότια Ινδία από φόβους επεισοδίων μεταξύ των τεθλιμμένων θαυμαστών που βγήκαν στους δρόμους.

Ο σταρ του κινηματογράφου στην Ινδία έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 29 ταινίες, ενώ έχει βραβευτεί με το βραβείο «καλύτερου παιδιού ηθοποιού» στην αυγή της καριέρα τους.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ινδός πέθανε από καρδιακή προσβολή στην πόλη Μπενγκαλούρου της Ινδίας σήμερα.

Καταστήματα και γραφεία έκλεισαν στην πόλη της Ινδίας από φόβο εκδήλωσης βίαιων επεισοδίων μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού. Δεκάδες θαυμαστές του βγήκαν στους δρόμους και συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του εκλιπόντος.

Οι αρχές της πόλης ανέφεραν πως ο Ινδός επισκέφτηκε τον γιατρό καθώς αισθάνθηκε κόπωση μετά το γυμναστήριο. Αργότερα μετήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο της πόλης.

Ο Ινδός έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κοινό χάρη στις εξαιρετικές χορευτικές του ικανότητες, με την τελευταία του ταινία να κυκλοφορεί το 2017.

Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος υπήρξε επίσης σταρ του ινδικού σινεμά και πλάι στον οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία μόλις 10 ετών.

 

«Μια αποτρόπαια τροπή της μοίρας μας στέρησε ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό. Δεν ήταν η ώρα του να φύγει» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι σε ανάρτησή του στο Twitter