ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Διάρκεια: 65′

Το Πολιτιστικό Πάρκο παρουσιάζει την διαδραστική θεατρική παράσταση για- παιδιά άνω των τεσσάρων -ετών της Σταυριανής Κατσέλλη “Φανταστικοί Δεινόσαυροι – Ο Dino και η παρέα του” σε σκηνοθεσία Κατερίνας Λιαποπούλου.

Η παλαιοντολόγος Κλειώ Δεινοσαυράκη με παρέα την ανυπόμονη Θάλεια που θέλει να μάθει τα πάντα για τους δεινοσαύρους, έρχονται στο Μικρό θέατρο του Κεραμεικού 30 Ιανουάριου του 2022 και κάθε Κυριακή πρωί στης 12 το πρωί . Μέσα από μια παράσταση τον εξήντα πέντε λεπτών μας παρουσιάζουν των φανταστικό κόσμο των δεινόσαυρων ταξιδεύοντάς μας στην Κρητιδική εποχή και μας μαθαίνουν για τον τρόπο ζωής των δεινοσαύρων, τις συνήθεις τους και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους!

Βελοσυράπτορας, Αγκυλόσαυρος, Παχυκεφαλόσαυροος, Τρικεράπτορας και πολλοί άλλοι μας παρουσιάζονται σε αυτήν την διαδραστική θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Πάρκου. Στο τέλος η παράσταση γίνετε βιωματική παρακινώντας όλα τα παιδιά να αφήσουν την θέση τους για να γίνουν οι ίδιοι μικροί παλαιοντολόγοι, πραγματοποιώντας ανασκαφές και ανακαλύπτοντας οστά δεινοσαύρων.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Σταυριανή Κατσέλλη
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Λιαποπούλου
Artwork: Άρης Απαρτιάν
Οργάνωση Παραγωγής: Αρετή Πουλακάκου
Παραγωγή: Πολιτιστικό πάρκο Α.Ε.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σούγια, Στέλλα Καλαχώρα

Μέτρα Covid-19:
Για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που πρέπει να εφαρμόζονται στο χώρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το covid19.gov.gr. Επίσης λόγω των συνθηκών, προτείνουμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.