Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέκτησε τον Γιούρι Λοντίγκιν και να παρακολουθεί στενά την αγορά προκειμένου να ενισχυθεί, όμως η υπόθεση που «καίει» περισσότερο το τριφύλλι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι άλλη από το νέο συμβόλαιο του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να τον διατηρήσει στο πράσινο ρόστερ και εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ο Χουάνκαρ προς το παρόν έχει διαφορά με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό κομμάτι και δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Παρόλα αυτά, το τριφύλλι θα κάνει και νέο κύκλο επαφών με τον παίκτη αυτή τη βδομάδα, προκειμένου να προκύψει κι ένα τέλος στην διαπραγμάτευση των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Είτε θετικό είτε αρνητικό, οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν αυτή τη βδομάδα, με το θετικό να είναι ότι και οι δυο θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Αλλά προς το παρόν να μην τα βρίσκουν στα χρήματα.