Σε έρευνες που είχε αναλάβει πρόσφατα και υποθέσεις που είχε διαχειριστεί στο παρελθόν ο αξιωματικός της Ασφάλειας Χαλκίδας αναζητούν οι Αρχές τους «πρωταγωνιστές» της ένοπλης επίθεσης έξω από το σπίτι του, στα Βασιλικά Ευβοίας, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι άγνωστοι δράστες «γάζωσαν» με 14 σφαίρες το αυτοκίνητο του αστυνομικού, αλλά και αυτό της γυναίκας του, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο αστυνομικός είχε μεταφερθεί πρόσφατα σε Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση να εξετάζουν αν αυτή η μετακίνηση «κρύβεται» πίσω από τα κίνητρα των δραστών. Δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο η επίθεση να αφορούσε προσωπικές διαφόρες και να μην είχε σχέση με την ιδιότητά του ως αστυνομικού, κάτι που όμως συγκεντρώνει μικρότερες πιθανότητες.

Οι άγνωστοι δράστες πλησίασαν το σπίτι στα Βασιλικά λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα και άνοιξαν πυρ στοχεύοντας τα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο. Το ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στην κατοικία, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε έντρομο από το σπίτι, όμως οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.