Η36χρονη Έφη Κακαράντζουλα έκανε την ανήξερη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σύμφωνα με την κατάθεση της ξαδέλφης της κατηγορουμένης στο δικαστήριο κατά την τέταρτη δικάσιμο.

«Μετά την επίθεση ήταν λίγο πιο στεναχωρημένη, πιο αφηρημένη, εγώ πίστευα ότι ήταν λόγω καραντίνας δεν μπορούσα να φανταστώ» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν κλήθηκε από το πρόεδρο να απαντήσει αν είχε συζητήσει με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας εκείνη απάντησε θετικά. «Μου είπε «τι φρικτό αυτό που έχει συμβεί; Τι να είχε γίνει;». Μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει» είπε και συμπλήρωσε « Παρόλο που τα γεγονότα μας έχουν φέρει σε τέτοιες καταστάσεις η Έφη δεν είναι τέτοιο παιδί. Οι γονείς της δεν είναι καθόλου καλά για αυτό δεν ήρθαν. Φοβούνται για πιθανή επίθεση. Δεν είχα ιδέα ότι την παρακολουθούσε 1,5 χρόνο πριν. Τα έμαθα όλα από τις ειδήσεις. Η κοινή γνώμη έχει δημιουργήσει μια γνώμη που δεν είναι λάθος αλλά δε φταίνε οι γονείς.»

Πολιτική Αγωγή: Γιατί η οικογένεια της Έφης δεν ήρθε σε μια επικοινωνία με την οικογένεια της Ιωάννας να ζητήσει συγγνώμη;

Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω.