Τη Δευτέρα οριστικοποιούνται οι αποφάσεις για τον τελικό του Κυπέλλου, ποια είναι τα δεδομένα και γιατί συμφωνούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για 22.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Στις 8 μ.μ. η ώρα έναρξης.

Μόνο η ώρα έναρξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στις 21 Μαϊου στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη (20.00).

Το ζήτημα των εισιτηρίων που θα διατεθούν στους δύο φιναλίστ παραμένει ανοιχτό, με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να επιμένουν σε κοινή γραμμή για την παρουσία 22.000 φιλάθλων από την κάθε ομάδα στις κερκίδες, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πριν από οκτώ χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών, η ΕΠΟ πρότεινε να επαναληφθεί ότι είχε γίνει το 2018 στον τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ όπου οι δύο ομάδες είχαν από 17.000 εισιτήρια.

Πλην όμως, ο Παναθηναϊκός, με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, επέμενε για επανάληψη της αναλογίας των εισιτηρίων του τελικού του 2014. Αλλωστε, η λύση των 17.000 το 2018 προέκυψε επειδή οι οπαδοί των τότε φιναλίστ περνούσαν μία περίοδο μεγάλης έντασης, κάτι που όμως δεν υφίσταται ενόψει του φετινού τελικού.

Οσον αφορά τις θύρες που αναλογούν σε κάθε ομάδα είναι σαφές ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα το μεσημέρι στην τελική σύσκεψη των δύο ομάδων, της ΕΠΟ και της αστυνομίας, οπότε και θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις.

Υπάρχει η πρόθεση να δοθεί στον ΠΑΟΚ η θύρα 23 για να διαθέσει τα ακριβά του εισιτήρια των 50 ευρώ και, αντίστοιχα, να δοθεί στον Παναθηναϊκό η θύρα 29.

πηγή…sdna.gr