Ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, από τη Λαμία στη Στυλίδα. Το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε διαλύθηκε μετά το τροχαίο και οι διασώστες που έσπευσαν είδαν εικόνες αναστριχιαστικές. Η τραγική είδηση σκόρπισε πόνο και θλίψη στη Φθιώτιδα, με τους στενούς συγγενείς και φίλους του 49χρονου να παραμένουν συντετριμμένοι. Τα βλέμματα όλων πέφτουν στα δύο παιδιά που είχε και ενημερώθηκαν για το κακό λίγες ώρες αργότερα.

 

Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί της Κυριακής στη Στυλίδα η είδηση για το χαμό του 49χρονου Νίκου, στις 04:00, στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ. στη Λαμία. Ο άτυχος 49χρονος κινούταν κανονικά στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ξαφνικά από τη ΒΙ.ΠΕ. βγήκε μια νταλίκα με συρόμενο, η οποία επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Στυλίδα, κάτι το οποίο απαγορεύεται για τα φορτηγά, εκτός αν έχουν ειδική άδεια.

Δυστυχώς ο 49χρονος Στυλιδιώτης με το ασημί Hyundai «καρφώθηκε» στην πλαϊνή πίσω πλευρά της νταλίκας, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί κυριολεκτικά. Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον 49χρονο από την άμορφη μάζα σιδερικών.

 

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν. Ο 49χρονος Στυλιδιώτης ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας. Ήταν επαγγελματίας δύτης και πολλά χρόνια τώρα βουτούσε στον Μαλιακό και τον Βόρειο Ευβοϊκό για κυδώνια και άλλα θαλασσινά του βυθού.