Σάλος προκλήθηκε από το νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω.

Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τους επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια χτύπησε κάποιους, διότι τον ενοχλούσαν καθώς έπαιζαν ποδόσφαιρο στον διάδρομο του σχολείου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο καθηγητής φέρεται να έπιασε από τον λαιμό μία μαθήτρια και να τη χαστούκισε, όταν τον ρώτησε γιατί επιτέθηκε στους συμμαθητές της.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ακόμη ότι ο καθηγητής βιντεοσκοπούσε τους μαθητές και απειλούσε ότι θα κινηθεί νομικά.

Ο φιλόλογος φέρεται να βγήκε έξω από την αίθουσα και να έκανε παρατήρηση στους μαθητές. Ακολούθησε ένταση μεταξύ τους και η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τους μαθητές να καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τους χτύπησε.

Στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία, καθηγητής και μαθητές μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για καταθέσεις και αποχώρησαν, χωρίς να υποβληθούν μηνύσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο συνάδελφος του εκπαιδευτικού και πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ, Θ. Κατσωνόπουλος, υποστήριξε πως ο φιλόλογος «χτυπήθηκε επί μια ώρα από ένα πλήθος περίπου 50 μαθητών. Αρχικά από 6-7 μαθητές που έπαιζαν μπάλα και έπειτα από πολλούς μαθητές μαζί. Υπήρξε χρήση ακραίας βίας, με χτυπήματα στο κεφάλι»

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος των Συλλόγων Γονέων στο Αιγάλεω, Β. Γεωργοπάνου, εξέφρασε την θλίψη της για το περιστατικό.