Το λόγο από τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ και μάλιστα ζητώντας του να απαντήσει δημόσια σε μία σειρά από ερωτήματα που του έθεσε, ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ένωση μετά τη νέα… πιστολιά που έφαγε από τον διαιτητή Παπαδόπουλο και τον εκλεκτό varista του άγγλου αρχιδιαιτητή, Ρούμπερτι απέστειλε θεσμικά επιστολή στον Κλάτενμπεργκ, στον οποίο διαμαρτύρεται σε ιδιαίτερα έντονο ύψος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η διαμαρτυρία έχει να κάνει για το  πέναλτι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ και όχι μόνο φυσικά. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ μετά το ματς με τον Ατρόμητο η επιστολή αυτή προς τον αρχιδιαιτητή δεν περιορίζεται στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά γίνεται λόγος για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο σε βάρος της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Η ΠΑΕ λοιπόν, θέτει τον Κλάτενμπεργκ προ των ευθυνών του θεωρώντας ότι έχει τη μέγιστη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στα ματς της ΑΕΚ, λόγω της συνολικής του στάσης απέναντι στην Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα στον Κλάτενμπεργκ και περιμένει επίσημη τοποθέτησή του πάνω σε αυτά.

πηγή…aek365.gr