Άρον – άρον έφυγε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha όπου συμμετέχει, το μεσημέρι της Δευτέρας και ο λόγος ήταν πως έλαβε ειδοποίηση ότι χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού του. Την Τρίτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε τι συνέβη και αν είναι όλα καλά. Όπως είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν σπίτι του αλλά ο σκύλος του τους απέτρεψε.

Φτάνοντας στο σπίτι του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είδε τη γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας που διαμένει να έχει παραβιαστεί. έχει παραβιαστεί.

«Έσπασαν την γκαραζόπορτα, βγήκε ο σκύλος έξω και πήγαν να μπουν μέσα» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπογραμμίζοντας πως ο σκύλος του προφανώς τους απέτρεψε. Το σκυλί του μοντέλου κατά την περιπλάνηση του εκτός σπιτιού, φαίνεται πως έμπλεξε σε καυγά με άλλο σκυλί και οι γείτονες που το εντόπισαν, το επέστρεψαν στο σπίτι δυστυχώς μέσα στα αίματα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έλεγξε το σπίτι του και διαπίστωσε ότι δεν έλειπαν πράγματα. Οι δράστες είναι πιθανόν να τράπηκαν σε φυγή λόγω του σκύλου αλλά και του συναγερμού που χτύπησε.