Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας έχουν σοκάρει το πανελλήνιο ενώ νέες μαρτυρίες έρχονται συνεχώς στο φως για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Ένα από τα πρόσωπα που επίσης έχουν απασχολήσει είναι η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η αδελφή της 33χρονης ήταν άλλωστε εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μάνας των τριών παιδιών που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το πρωί της Δευτέρας, μία ακόμη μαρτυρία στην εκπομπή “Πρωινό” άναψε “φωτιές”. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα η οποία υποστήριξε πως είναι γειτόνισσα της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, υποστήριξε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση άλλης γυναίκας και πως είναι έξω με τριετή αναστολή. Μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία, η παρενόχληση έγινε μέσα από ψεύτικο ανδρικό προφίλ στα social media.

Η μαρτυρία για την Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με την εκπομπή “Πρωινό” και διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη μαρτυρία, δίνοντας στη δημοσιότητα και το ποινικό της μητρώο που είναι λευκό.

“Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το άκουσα” ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την αδελφή της εξηγώντας ότι “δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση”. “Προσπαθεί να είναι δυνατή για να αποδείξει αυτό που φωνάζουμε όλοι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και κανενός παιδιού”, είπε.

“Δεν ασχολείται καθόλου με τον Μάνο, απαξιεί. Ασχολείται μόνο με την κεταμίνη” υποστήριξε σε άλλο σημείο. Η ίδια αναφέρθηκε ξανά στην ημέρα που βρήκε την Ίριδα νεκρή. “Δεν φοβάμαι ότι θα κατηγορηθώ, δεν έχω να κρύψω τίποτα” τόνισε μεταξύ άλλων.