Όλοι πίστευαν ότι η Δέσποινα Βανδή βρήκε τον έρωτα στα μάτια του φίλου του «Βόσκαρη», όμως τελικά, ήταν ο ίδιος που κέρδισε την τραγουδίστρια – Η κοινή έξοδος στα Εξάρχεια και τα παθιασμένα δημόσια φιλιά
Μετά το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή δείχνει ξεκάθαρα πως δεν έχει σκοπό να κοιτάξει πίσω, αλλά να προχωρήσει στη ζωή της.

Για καιρό, το μοναδικό θέμα στα media ήταν ο χωρισμός του ζευγαριού, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά. Όταν όμως, όλοι πήραν απόφαση ότι η Δέσποινα Βανδή και ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πια μαζί, το επόμενο ζήτημα ήταν πώς θα συνεχίσουν αυτοί οι δύο τις ζωές τους.

 

Μετά από πολλά πιθανά φλερτ, που της χρέωσαν, η Δέσποινα Βανδή έκανε επιτέλους την εμφάνισή της με το νέο της έρωτα.

Αν και αρχικά, η φήμη που είχε ακουστεί για τον άνδρα που της «έκλεψε την καρδιά», αφορούσε τον κολλητό του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη, τελικά η πραγματικότητα διαφέρει και η χθεσινή έξοδος της τραγουδίστριας το επιβεβαίωσε.

 

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε με το νέο της φλερτ σε γνωστό στέκι στα Εξάρχεια και δεν έκρυψαν στιγμή τον έρωτά τους. Ο λόγος φυσικά, για τον ίδιο τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχε συνεχώς στην αγκαλιά του την Δέσποινα Βανδή, ενώ δεν δίστασε να την φιλήσει δημοσίως με τους θαμώνες, να τους παρακολουθούν ξαφνιασμένοι.