Διαβάσατε από χθες τα ευχάριστα νέα για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που ουσιαστικά έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και από τη Δευτέρα, θα είναι ξανά διαθέσιμος, έτσι ώστε στην πρεμιέρα των πλέι-οφ να καθίσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως πράγματι, υπήρξε προβληματισμός σχετικά με την καθυστέρηση στην επάνοδο του βασικού γκολκίπερ της ομάδας, ο οποίος πάνω που πήγαινε να γυρίσει, μάζευε υγρό το γόνατο του, όταν πιεζόταν.

Ως αποτέλεσμα, ήταν να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες, αλλά αυτό που τονιζόταν από τον κ. Λάκη Νικολάου, τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, ήταν πως επρόκειτο για φυσιολογική μετεγχειρητική αντίδραση του οργανισμού, λόγω και κάποιας ιδιαιτερότητας στο γόνατο του Στάνκοβιτς, στο οποίο θυμίζουμε πως έγινε πλήρης καθαρισμός του μηνίσκου.

Η τελευταία εξέλιξη όσον αφορά τον Στάνκοβιτς πάντως, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, καθώς πλέον δεν νιώθει καμία ενόχληση, το γόνατο του είναι πεντακαθαρό και ουσιαστικά έχει επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα. Με τον προγραμματiσμό να θέλει, τη Δευτέρα να τίθεται στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και να είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι-οφ. Εδώ να σημειώσουμε κάτι σημαντικό, πως τις τελευταίες 10-15 περίπου ημέρες, ο «Στάνκο» ακολουθεί ένα ειδικό και σύνθετο πρόγραμμα με βάρη και τρέξιμο που τον βοηθά να ενισχύσει το μυϊκό του σύστημα και το γόνατο του και στο οποίο ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά, με τα επίπεδα ετοιμότητας του πλέον να είναι σε υψηλό επίπεδο…

πηγή…aek365