Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης μέσω social media ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και δεν θα συμμετέχει στον τελικό του J2US.

«Είμαι ένα από τα 21.567 χθεσινά κρούσματα» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής στο Instagram, ενώ περιέγραψε ότι από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα τα τεστ που έκανε έβγαιναν αρνητικά, αλλά την Τρίτη τα συμπτώματα έγιναν έντονα και το μοριακό τεστ βγήκε θετικό.

Λίγο αργότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω InstaStory, γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκαν θετικές στον κορονοϊό και οι κόρες του, Λιόνα και Μελωδία. Ωστόσο, η σύζυγός του, Αντελίνα Βαρθακούρη, μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης τη χαρακτήρισε “κατσαρίδα”.

«Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό, εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. Η “κατσαρίδα” η γυναίκα μου βγήκε αρνητική! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα της/πάνω της όλο το βράδυ της Δευτέρας βράδυ. Ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει;;;» έγραψε χιουμοριστικά ο τραγουδιστής.