Χάος προκάλεσε σε πτήση του δρομολογίου Λονδίνο – Κρήτη ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος ούρησε πάνω στον αδερφό του και στη συνέχεια ενεπλάκη μαζί του σε έναν καβγά με μπουνιές και κλωτσιές.

Οι αστυνομικοί έσυραν τον οξύθυμο άνδρα έξω από το αεροσκάφος της Jet2 σηκωτό και με κατεβασμένο το παντελόνι του. Τόσο στον ίδιο, όσο και στον αδερφό του, επεβλήθη πρόστιμο ύψους 50.000 λιρών για το περιστατικό, που έλάβε χώρα στις 2 Μαΐου.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε το συμβάν και κατονόμασε τους δύο ταραξίες. Ο Άλφι Σπρίνγκθορπ και ο αδερφός του, Κένεθ είναι οι επιβάτες που έκαναν την πτήση…κόλαση και καλούνται να πληρώσουν ακριβά για τις πράξεις τους.

Ένας σοκαρισμένος επιβάτης, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, κατέγραψε βίντεο που δείχνει το ένα από τα αδέρφια να έχει γίνει «τσακωτό» από έναν Έλληνα αστυνομικό στον διάδρομο του αεροπλάνου και να οδηγείται στην έξοδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ένα από τα δύο αδέρφια σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα. Όντας, ωστόσο, εντελώς μεθυσμένος, ο τουρίστας δεν μπόρεσε να προχωρήσει και εν τέλει ούρησε επάνω στον συνεπιβάτη και αδερφό του. Ο τελευταίος δεν το πήρε καλά και έτσι τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν έναν άγριο καβγά. Στο βίντεο βλέπει κανείς ότι μια γυναίκα που καθόταν μπροστά τους με το μωρό της δέχθηκε ένα…ξώφαλτσο χτύπημα, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε σοβαρότερο.