Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή. Χθες έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε η εκταφή του ηθοποιού χωρίς να ειδοποιηθεί κανένας συγγενής.

Το θέμα ανέδειξε η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία το πρωί μίλησε στην εκπομπή Happy Day, προκειμένου να εξηγήσει τι έχει συμβεί. Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος υποστήριξε πως από την υπηρεσία του Δήμου έγιναν προσπάθειες να βρεθούν συγγενείς για να αναλάβουν την εκταφή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε επίσης πως η εκπομπή επικοινώνησε με την κόρη του Στάθη Ψάλτη, η οποία από την πλευρά της σημείωσε: «Κανείς δεν με αναζήτησε από τον Δήμο Ζωγράφου. Τα οστά του πατέρα μου θα πάνε στο Α’ Νεκροταφείο, εκεί που του αξίζει”.

 

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

“Σταθάκο μου… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ όλους όσους σ’ αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’ αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή- η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της «μόνο του»… Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε!

Όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του… Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Άννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις.

*Όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το Σωματείο. Γιατί κατ’ εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει” έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.