Οι αναρτήσεις της στο Facebook μαρτυρούν ότι είχε εμμονές, που έφταναν στα όρια της ψύχωσης, καθώς έφτανε στο σημείο να αναδημοσιεύει προσωπικές τους συνομιλίες.

Είχε εμμονές… που έφταναν στα όρια της ψύχωσης. Έβλεπε παντού εχθρούς. Μοίραζε μηνύσεις: Στον γιατρό, τη σύζυγό του, την αστυνομία, τους συντρόφους της.

Θυματοποιούσε τον εαυτό της και θεωρούσε ότι όλοι λειτουργούσαν σε μία συνομωσία για να της «φάνε» την περιουσία.

Έτσι περιγράφουν όσοι γνώριζαν την 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό στο Χαλάνδρι. Ήταν αποφασισμένη να δώσει στην ολέθρια σχέση το τέλος που ήθελε η ίδια.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook κατηγορούσε συνεχώς τον γιατρό. «Ο βιολογικός πατέρας της κόρης μου την έχει απαγάγει μαζί με το κτήνος σύζυγό του. Ήταν το 2008 όταν με βίασε, ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Στόχος να αποκτήσει πρόσβαση στην περιουσία μου» ανέφερε, ενώ δεν δίστασε να αναρτήσει προσωπικές τους συνομιλίες.

– «Ευτυχώς το παιδί είναι μαζί μου και ζει μια φυσιολογική ζωή αν ήταν μαζί σου στην κατάσταση που είσαι δεν τολμώ να το σκεφτώ».

– «Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και προσπαθούσα να την σώσω από απόπειρες αρπαγής και δεν τα κατάφερα».

Ο γνωστός οφθαλμίατρος είχε μιλήσει για τη δικαστική διαμάχη που είχε με την 49χρονη εικαστικό, αλλά και για τις επιθέσεις στη σύζυγο του και στον ίδιο.

«Μου λέει “θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά” και το έχει βάλει σε ενέργεια το σχέδιό της. Εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από εμένα και από την σύζυγό μου γιατί έχει έρθει δύο φορές και την έχει χτυπήσει τη σύζυγό μου. Έχει έρθει και έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου», είχε πει παλαιότερα ο γιατρός.

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης μιλά στο MEGA για την εικαστικό. Την περιγράφει ως ένα άτομο εμμονικό. Ο ίδιος δικηγόρος στο επάγγελμα. Την γνώρισε το 2016. Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, του παρουσιάστηκε ως θύμα του γιατρού.

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Ήταν παράλογη δεν ήταν λογική. Όλους του έβλεπε εχθρούς. Αστυνόμους, εισαγγελείς, συγγενείς, εμένα» τόνισε.

Οι δυο τους χωρίζουν αφού -όπως ισχυρίζεται- στο στόχαστρό βρίσκεται εκτός από τον γιατρό και ο ίδιος.

«Στο παρελθόν κινήθηκε και εναντίον μου. Εμφανιζόταν έξω από το σπίτι μου. Φώναζε. Είχα υποστεί επίθεση με σπρέι πιπεριού» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Είχε γίνει επιθετική είχα κάνει κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μην με πλησιάζει παρόλα αυτά στην ουσία τα αναίρεσα προσπαθώντας να την βοηθήσω σαν φίλος σαν άνθρωπος».

Η Κλοντιάνα εργαζόταν στο ίδιο κτίριο με τον οφθαλμίατρο. Εκεί γνωρίστηκαν και η σχέση τους κράτησε 6 περίπου μήνες.

Του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την αλβανική καταγωγή της, του είχε πει ότι καταγόταν από την Ιταλία είχε κρύψει ακόμα και το πραγματικό της όνομα.

Απέκτησαν ένα κοριτσάκι 12 χρόνων σήμερα, ενώ ο δικαστικός αγώνας κράτησε μία 10ετία. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαίωναν τον γιατρό και βιολογικό πατέρα του παιδιού, η ίδια όμως δεν μπορούσε να το αποδεχθεί.

Η 49χρονη διατείνονταν ότι υπήρχε μία τεράστια περιουσία στην Αλβανία, ωστόσο σύμφωνα με φίλους της οικογένειας το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει με χρήματα φίλων και συγγενών σε νησί του Ιονίου.

Όσοι την γνωρίζουν μιλούν για μια γυναίκα εμμονική, δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν τι θα επακολουθούσε.

Η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, το 2017 ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά της 49χρονης καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι που είχε πάρει για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο.

Το σοκαριστικό είναι ότι αφού η γυναίκα αντιλήφθηκε πως τα ίχνη της παρακολουθούνταν και τελικά οι Αρχές έφτασαν στην πόρτα της, απειλούσε να ρίξει την μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε, προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι κατευθυνόμενη στην Αλβανία.

Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Στο παρελθόν η 49χρονη είχε απειλήσει αστυνομικούς, ωστόσο δεν ελήφθησαν υπόψιν οι αναφορές.