Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν το τέλος του live του Big Brother, στο οποίο αποχώρησε ο Κωστής, προκαλώντας μεγάλη στεναχώρια στους συμπαίκτες του.

Λίγο μετά την αποχώρηση, αλλά και τις δηλώσεις του Κωστή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πάσαρε διαφημίσεις, προκειμένου να επιστρέψουν και να γίνει live ψηφοφορία.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή τους από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε πως η εκπομπή θα τελείωνε, καθώς το κλίμα στο σπίτι ήταν πολύ φορτισμένο και δεν ήταν σε φάση να ψηφίσουν οι παίκτες.

Και όχι μόνο δεν έγινε ψηφοφορία αλλά ούτε καληνύχτα δεν είπαν στους παίκτες. Δεν έγινε ποτέ ζωντανή σύνδεση με το σπίτι! Αυτό σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο Big Brother…

Οι φήμες για το τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού οργιάζουν.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν το κλίμα στο σπίτι να είναι πολύ βαρύ, ειδικά για τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα, οι οποίοι έχασαν ένα ακόμα φίλο-σύμμαχο τους και πλέον παραμένουν οι μόνοι δύο απο την αρχική κλίκα.

Σύμφωνα όμως με όσα κυκλοφόρησαν, υπήρξε στην αρχή φραστικό επεισόδιο μεταξύ των παικτών με πρωταγωνιστές τον Παναγιώτη και την Μαίρη. Κάπου εκεί στον τσακωμό μπλέχτηκε και η Ευδοκία και ο Νίκος μπήκε και αυτός για να την υπερασπιστεί.

Αυτό δεν άρεσε στον Νάσο που μπήκε στον καυγά και κάπου το πράγμα χάθηκε και σύμφωνα με όσα διαρρέονται οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και η επέμβαση της παραγωγής!

Ο μεγάλος αδερφός «τιμώρησε» όλους τους παίκτες με lockdown αφού επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας και όλοι πήγαν υποχρεωτικά στα δωμάτια τους για να σταματήσει η ένταση.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από το κανάλι και την παραγωγή και αν θα δούμε τίποτα από όλα αυτά στο επεισόδιο της Δευτέρας.

πηγή…in.gr