Ο Γιώργος Τσαλίκης απαντάει σε σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα για το συμβόλαιο του Big Brother
Χείμαρρος για άλλη μία φορά ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΪ και το Big Brother, αν και αυτή τη φορά ο τραγουδιστής ξέσπασε για τα σχόλια του Γρηγόρης Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα στο «Πρωινό» της Tετάρτης (27/10). Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Open σχολιάστηκαν τα όσα ανέφερε ο Τσαλίκης: «Ένας άνθρωπος που διεκδικεί το δίκιο του και του έχουν καταπατήσει το συμβόλαιο, έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι εμμονικός;».

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσαλίκης ισχυρίζεται ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «Big Brother» κάτι που δεν έγινε. «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; Δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Γιώργο Λιάγκα.

Και πρόσθεσε η Ναταλί Κάκκαβα: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε, ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».