Η Basket League διεκόπη για δύο εβδομάδες λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά πλέον η δράση επιστρέφει από τις 15 Ιανουαρίου. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα θα κάνει επανεκκίνηση με τη 12η αγωνιστική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει τα εξής: «Η Stoiximan Basket League επιστρέφει στην δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μετά την αναγκαία αναβολή των δύο προηγούμενων εβδομάδων. Ο ΕΣΑΚΕ με δεδομένη την βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης των αθλητών και μελών των ομάδων όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των τεστ αποφάσισε την επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Με την επιστροφή στην δράση θα τηρηθούν με μεγάλη αυστηρότητα και συνέπεια το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους θεατές. Το πρόγραμμα της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη (11/1)».

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ

ΠΑΟΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΕΚ