Ο Δανός πρόσθεσε και την ποιότητα ζωής που θα μπορεί να έχει στην Αθήνα στo… πακέτο και είναι κοντά στο να απαντήσει στη δελεαστική πρόταση που έχει δεχτεί, όμως άλλη μεταγραφή μέσου θα ολοκληρωθεί πρώτη στην ΑΕΚ

Ο Γιόνας Γιόνσον και η σύζυγος του με συντροφιά τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πέρασαν δύο μέρες (μία νύχτα) στην Αθήνα. Είδαν τα καλύτερα της πόλης που σίγουρα μπορεί να τα απολαύσει ένας παίκτης με συμβόλαιο εκατομμυρίου, είχαν και μια συνάντηση χωρίς διαπραγματεύσεις και νούμερα αλλά σχεδόν φιλική με ανθρώπους της ΑΕΚ και πλέον μένει η απόφαση και η απάντηση του Δανού. Δεν πήγε στο γήπεδο και σίγουρα δεν πέρασε ιατρικές εξετάσεις. Δεν ήρθε στην Αθήνα για τελικές διαπραγματεύσεις αφού στο οικονομικό και στον χρόνο συμβολαίου δεν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα. Άλλος ήταν ο λόγος του ταξιδιού και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ καλά. Είναι δεδομένο πως το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι η πρώτη επιλογή του Γιόνσον όμως η ΑΕΚ μπορεί να γίνει. Δεν έχει καλύτερη πρόταση οικονομικά και το μακροχρόνιο συμβόλαιο που του έχει προταθεί είναι το πιο μεγάλο της καριέρας του και σίγουρα του εξασφαλίζει το μέλλον του στην ηλικία των 29. Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Γιόνσον και του το έχει δείξει με την πρόταση της. Υπάρχει αισιοδοξία μετά και το ταξίδι στην Αθήνα που δείχνει και το δικό του σοβαρό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και ο Δανός αμυντικός χάφ είναι κοντά αλλά μέχρι να απαντήσει θετικά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θέλει ακόμη λίγο χρόνο όπως ξεκαθάρισε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστή η απόκτηση άλλου παίκτη που θα είναι επίσης μέσος και ουσιαστικά από την Παρασκευή έχει συμφωνηθεί η αγορά του σε όλα. Δεν είναι ο Γιόνσον, ούτε ο Πινέδα οπότε η ΑΕΚ πάει να κλείσει με τον… “άγνωστο” και τους άλλους δύο την τριάδα των μέσων που θέλει να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Παράλληλα τρέχουν και άλλες περιπτώσεις σέντερ μπακ και επιθετικών και παρότι δεν υπάρχει βομβαρδισμός πληροφοριών, μάλλον το αντίθετο, ο στόχος να έχει ο Αλμέιδα 4-5 νέους θεωρητικά βασικούς παίκτες στην Ολλανδία μοιάζει εφικτός. Κανείς από αυτούς δεν είναι ο Πολωνός Πλασέτα αφού το Πολωνικό σενάριο δεν επιβεβαιώνεται και η ΑΕΚ έχει άλλους στόχους για τα άκρα της επίθεσης.

 

πηγή…aek365.gr