Μία νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανήλικης βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία 16χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός γνωστού παίκτη ριάλιτι, τον οποίο κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η καταγγελία της έφηβης βρίσκεται στην εισαγγελία για αξιολόγηση.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το περιστατικό καταγγέλλεται πως συνέβη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου. Η μαθήτρια υποστήριξε ότι επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από νυχτερινό έξοδο, όταν ο εν λόγω άνδρας την άρπαξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και την θώπευσε στους γοφούς. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, δεν δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ.

Η έφηβη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, έτρεξε στο σπίτι της και το επόμενο πρωινό ενημέρωσε τους γονείς της για τα όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, μετέβη μαζί με τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπέβαλαν μήνυση για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο παίκτης ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Σημειώνεται ότι σε βάρος του φερόμενου ως θύτη δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό πως “πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης και σε θωπείες στους γλουτούς. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις, που αφορούσαν στην τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε”.

Η ίδια υπογράμμισε ότι “όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο καταφύγιό της, που είναι το σπίτι της και το επόμενο πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Η δεύτερη μεγάλη κατάκτηση της 16χρονης είναι ότι κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, δηλαδή κατήγγειλε αμέσως το συμβάν”.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, τα όσα καταγγέλλει η 16χρονη συνέβησαν κάποιες ημέρες πριν ο εν λόγω άνδρας μπει στο ριάλιτι.