«Δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου…», πρόσθεσε ο Μαροκινός, στη συζήτηση που είχε σήμερα στα Σπάτα με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, κάνοντας σαφές και ξεκάθαρο πως σέβεται απόλυτα την ΑΕΚ και είναι τιμή του που αποτελεί μέλος της

Τα τελευταία 24ωρα έχει προκληθεί, και δικαιολογημένα, μεγάλη αναστάτωση σχετικά με τον Νορντίν Άμραμπατ, μετά τις δηλώσεις του στο ESPN, όπου τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ολλανδία και στην Ουτρέχτη. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα, είχε επί του θέματος συζήτηση με τον Μαροκινό εξτρέμ, μεταφέροντας του την θέση του κλαμπ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αμέσως πήρε τον λόγο και του ξεκαθάρισε πως έχουν τα πράγματα. Αυτό που μετέφερε στον κ. Παπαδημητρίου, είναι πως σέβεται απόλυτα την ΑΕΚ και αποτελεί τιμή του που είναι μέλος της και σε καμία περίπτωση δεν νιώθει προβληματισμένος με τον σύλλογο ή την επιλογή του. Το αντίθετο! Ο Άμραμπατ, αυτό που επικαλέστηκε και οι πληροφορίες σε καμία περίπτωση δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αφού όντως από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Μαροκινός έχει εκφράσει στα Σπάτα σε ανθρώπους της ομάδας, το πόσο του λείπουν τα παιδιά του που βρίσκονται με τη σύζυγο του πίσω στην Ολλανδία, είναι πως το πρόβλημα που υπάρχει είναι καθαρά οικογενειακό.

«Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης», ήταν τα λόγια του Άμραμπατ στον Γιάννη Παπαδημητρίου. Από πλευράς ΑΕΚ, του μεταφέρθηκε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανοίξει τούτη την ώρα ένα τέτοιο θέμα, αν και πλέον όλο αυτό θεωρείται λήξαν, για την ομάδα και για τον παίκτη, ο οποίος επαναλαμβάνουμε, πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ΑΕΚ.

Τα όσα ακούστηκαν πως δεν σέβεται την ομάδα ή ότι «δεν τον καλύπτει η ΑΕΚ» δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και το μόνο που έχει βάση είναι αυτό που είπε ο ίδιος. Ότι απλά, είναι μακριά από τα παιδιά του, δεν έχει την ευχέρεια να τα βλέπει όποτε θέλει και του λείπουν. Κάτι, που επαναλαμβάνουμε, το έχει μεταφέρει σε ανθρώπους της ομάδας και πολύ νωρίτερα δείχνοντας ότι είναι κάτι που τον απασχολεί σαν άνθρωπο.

πηγή…aek365.gr