Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, λίγα λεπτά πριν μπει στην δικαστική αίθουσα. Οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου προκάλεσαν αίσθηση καθώς αποκάλεσε “μαντράχαλο” την Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτοντας πως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν συμπεριλαμβάνεται καν στη λίστα των μαρτύρων.

“Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο, που είναι δύο μέτρα -πώς τον λένε; Τζεφ; – να κάνει δηλώσεις και να λέει πως είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτήν την υπόθεση, κι εγώ δεν γνώριζα το πραγματικό του όνομα. Ούτε γνώριζα ποιος είναι βέβαια. Βλέπω έναν δίμετρο εδώ πέρα ο οποίος δεν ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 50 τον βίασε; Τον βλέπω να λέει ότι είναι και μάρτυρας στην υπόθεση. Καμία σχέση δεν έχει. Το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος, δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχει εξεταστεί και ποτέ. Και έρχεται εδώ, τα κανάλια τον φιλοξενούν, είδα να δίνει και συνέντευξη, μου έκανε και εξώδικο” ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ενδιαφέρον έχει και η αντίδραση του γνωστού δικηγόρου όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τον ίδιο περί “κλόουν”.

“Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη;” ρώτησε. “Ειλικρινά δεν την γνωρίζω την κυρία” συνέχισε. “Έχει οικογένεια αυτή η κοπέλα; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της” απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.