Η επιλογής της κόρης του Άλεκ Μπάλντουιν, Άιρλαντ για το αποκριάτικο κοστούμι της για το Halloween μπορεί να θεωρηθεί και ατυχής ενώ έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από χρήστες των social media ακόμα και από ακολούθους της στο Instagram. H Άιρλαντ Μπάλντουιν δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για το ματωμένο της κουστούμι μόλις μια εβδομάδα αφού ο πατέρας της σκότωσε την Αλίνα Χάτσινς στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας Rust.

Το 26χρονο μοντέλο μπήκε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής για να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από το απόκριάτικο κοστούμι της με τον μουσικό και σύντροφό της RAC για το Halloween.

Γρήγορα βομβαρδίστηκε με σχόλια από τους followers της που δεν ήταν ευχαριστημένοι με την δημοσίευση μιας τέτοιας εικόνας λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στο πλατό της ταινίας που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον πατέρα της. Ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που την υποστήριξαν

Ένας σχολιαστής έγραψε: «Γιορτάζουν με ψεύτικο αίμα. Το αίμα των θυμάτων όμως είναι πραγματικό».

Ένας άλλος σχολιαστής του απάντησε λέγοντας ότι αυτό το σχόλιο δεν ήταν απαραίτητο ενώ συμπλήρωσε ότι ο Μπάλντουιν έχει περάσει αρκετά. Ο αρχικός σχολιαστής έγραψε στη συνέχεια: «δημοσίευσε τις φωτογραφίες που δείχνουν τη νοοτροπία της και την έλλειψη ενσυναίσθησης».

Η Άιρλαντ ήταν ντυμένη σαν μια σέξι μαθήτρια με έναν μεγάλο λεκέ από αίμα να τρέχει στο κοστούμι, να κυλά στο αριστερό της μάτι και από το ρουθούνι.

Και όλα αυτά συνέβησαν όταν ο πατέρας της η σύζυγος του Ιλάρια βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα επειδή δημοσίευσαν μια διασκεδαστική φωτογραφία για το Halloween στο Instagram γιορτάζοντας τις διακοπές με τα έξι παιδιά τους, μέρες μετά τον θάνατο της κινηματογραφίστριας στο πλατό της ταινίας Rust.

πηγή…newsbeast.gr