Η νέα σεζόν βρίσκει τις «Άγριες Μέλισσες» με πολλές ίντριγκες, μυστικά που αποκαλύπτονται και νέα πρόσωπα που επηρεάζουν κομβικά τις εξελίξεις στη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι’ ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

 

Έπειτα από έντεκα χρόνια, ο Αιμίλιος Χειλάκης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα σε ένα σκοτεινό ρόλο, του ακροδεξιού Ακύλα Μεγαρίτη που είναι επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης «Άβαντες». Η ιστορία του Ακύλα άρχισε να χτίζεται λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου και στην τρίτη σεζόν θα παίξει μεγάλο ρόλο συνολικά στις εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, το αγαπημένο συγγραφικό δίδυμο, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, υπογράφουν το σενάριο μίας νέας σειράς που έρχεται με άρωμα από τη δεκαετία του ’80. Το Ντέρτι, όπως θα ονομάζεται το σήριαλ, θα μας μεταφέρει στα παραδοσιακά «κουτούκια» του 1980 και θα επικεντρώνεται κυρίως στη λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο διευθυντής προγράμματος του ANT1, Τζώρτζης Ποφάντης, στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού, η σειρά υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα από το δεύτερο μισό της σεζόν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2022.