Οι σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ αφορούν ένα νέο μοντέλο λειτουργίας, που θα έχει σε πρώτο πλάνο τον προπονητή.

Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αγωνιστικό της τμήμα και το status θα θυμίζει… επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. Όπως σημειώνεται στην «Ώρα», στην ατζέντα του Δημήτρη Μελισσανίδη κυριαρχεί η σκέψη για ένα νέο μοντέλο λειτουργίας, που θα έχει σε πρώτο πλάνο τον προπονητή.

Ο νέος τεχνικός της «Ένωση» αναμένεται να έχει υπεραρμοδιότητες και θα έχει λόγο σε θέματα που δεν αφορούν μόνο το… γήπεδο, αλλά έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές και το συνολικό πλάνο της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται, ο νέος head coach (που θα θυμίζει πιο πολύ τον όρο «manager») θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το τμήμα scouting, το οποίο επίσης θα ανανεωθεί – ενισχυθεί.

Τι σημαίνει πρακτικά όλο αυτό; Σε περίπτωση που η σκέψη γίνει πραγματικότητα, τότε αυτόματα καταργείται ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και ο νέος προπονητής θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτόματα δημιουργούνται ερωτηματικά για το μέλλον των Παπαδημητρίου – Κονέ, με την «Ώρα» να αναφέρει ότι δεν θα συνεχίσει κανένας από τους δύο ενόψει της νέας σεζόν. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να υπάρξει εσωτερική μετάθεση, αλλά αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για… restart και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δώσει το στίγμα του το προσεχές διάστημα.

πηγή…sdna.gr