Μπαράζ ονοματολογίας ειδικά για τον τομέα του αγωνιστικού σχεδιασμού, αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να έχει βάση.

Όσο πληθαίνουν οι ενδείξεις πως είμαστε κοντά στο να αποτυπωθούν στη πράξη οι αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, τόσο πληθαίνει και η σεναριολογία, μαζί και η ονοματολογία για διάφορες θέσεις. Με επίκεντρο στο σχεδιασμό, δύο ονόματα πρώην τεχνικών διευθυντών της ΑΕΚ «παίζουν» πολύ σε δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες. Αυτά των Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Αναφέρεται πως και οι δύο έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της ΑΕΚ, ακόμη και προσωπικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η αλήθεια είναι πως βάσει των πληροφοριών του SDNA, από καμιά από τις πλευρές που εμπλέκονται σε αυτά τα σενάρια δε προκύπτει ένδειξη πως όντως κάτι συμβαίνει με κάποιον από τους δύο πρώην τεχνικούς διευθυντές. Στον περίγυρο της ΑΕΚ γίνεται πολλή κουβέντα για ονόματα, ειδικά για τον σχεδιασμό και με τη τάση που πάντα υπάρχει στην Ένωση να επαναφέρονται με ευκολία στο προσκήνιο πρόσωπα που έχουν ήδη περάσει από την ομάδα, δεν είναι περίεργο που γίνεται λόγος αυτή τη στιγμή για τους δύο πρώην τεχνικούς διευθυντές. Μόνο που προς το παρόν τουλάχιστον, δε προκύπτει να υπάρχει βάση στη φημολογία για κάποιον από τους δύο. Κανείς φυσικά δε μπορεί να αποκλείσει τίποτα ειδικά όταν η ροή της πληροφόρησης είναι πολύ περιορισμένη, όμως αντίθετα τις τελευταίες ώρες αυξάνεται η αίσθηση πως ειδικά στο κομμάτι του σχεδιασμού, η όποια προσθήκη το πιθανότερο είναι πως δε θα έχει να κάνει με πρόσωπο με παρελθόν στην ΑΕΚ.

Η διαδικασία για τις παρεμβάσεις που θέλει να γίνουν, είναι πιο προσωπική από ποτέ όπως όλα δείχνουν, για τον Δ. Μελισσανίδη. Και στη πραγματικότητα εκτός από τον ίδιο μάλλον ελάχιστοι έχουν εικόνα και σίγουρα όχι γενική. Δηλαδή κάποιος με τον οποίο έχει επαφή για τη πιθανότητα συνεργασίας, προφανώς και γνωρίζει για τη δική του περίπτωση. Αλλά μέχρι εκεί.

Υπήρχε η αίσθηση από Πέμπτη (26/5) πως ίσως θα ήταν η μέρα που ο Δ. Μελισσανίδης θα άνοιγε τα χαρτιά του. Κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται τελικά, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι τη Δευτέρα θα είναι εδώ κι ο Ματίας Αλμέιδα για να πιάσει δουλειά, σίγουρα τα επόμενα 24ωρα θα έχουν ενδιαφέρον.

Το πιθανότερο είναι πως το αφεντικό της ΑΕΚ μόλις είναι έτοιμος, θα δώσει το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ (έχει συμβεί σε κάπως έστω σχετικά ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν) θα δώσει επιτόπου τις κατευθύνσεις του και θα ακολουθήσει η επίσημη ενημέρωση. Μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει ακόμη και Παρασκευή ενδεχομένως. Το πιθανότερο είναι πως για να μην έχει γίνει ακόμη, κάποιες ακόμη εκκρεμότητες για το πλάνο που έχει καταλήξει ο Μελισσανίδης, υπάρχουν.

πηγή…sdna.gr