Ο Ματίας Αλμέιδα θέτει επί τάπητος τον σχεδιασμό με τη διοίκηση της ΑΕΚ και ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις πρώτες σκέψεις του Αργεντινού.

«Ο Αλμέιδα θα έχει μεγάλη συμμετοχή στον μεταγραφικό σχεδιασμό, τόσο με παίκτες που θα προτείνει, όσο και με επαφές που θα διευκολύνει ο ίδιος με τις διασυνδέσεις και το όνομά του. Σίγουρα θα αποκτηθούν σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ, δεκάρι και αν φύγει ο Κριχόβιακ θα αποκτηθεί και 8άρι. Δεν θα πάει η ΑΕΚ σε 15 μεταγραφές όπως πέρσι, αλλά θα γίνουν αρκετές προσθήκες. Από την Ελλάδα το πολύ να απασχολήσει μία περίπτωση και όχι για βασική λύση», ανέφερε.

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με Βράνιες και Λε Ταλέκ τόνισε: «Ο Βράνιες κι άλλες φορές έχει πέσε σε δυσμένεια και έχει γυρίσει την κατάσταση. Να δούμε τι θα γίνει και τώρα. Ο Λε Ταλέκ είναι μια άλλη περίπτωση, μια μεταγραφή που δεν βγήκε».

Για την κατάσταση του Σιμόες είπε πως «… έχει υποστεί από την υπερπροσπάθεια ένα οστικό οίδημα το οποίο χρειάζεται ξεκούραση. Δεν έχει σχέση με τον παλιό του τραυματισμό».

πηγή…aek365.gr