Το Netflix σπάμαρε με δύο νέα βίντεο με αποσπάσματα από το σίκουελ υπό τον τίτλο “365 days: This Day”.

Στο δεύτερο κλιπάκι η πρωταγωνίστρια λίγο πριν από τον γάμο της και αφού έχει δει τον γαμπρό, σπάζοντας τις παραδόσεις, εκμυστηρεύεται στην κολλητή της ότι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε ποτέ ήταν ότι δεν αποκάλυψε στον αγαπημένο της ότι στο τούνελ πέρα από το ότι κινδύνευσε να πεθάνει η ίδια, έχασε το μωρό που κυοφορούσε. “Ο Μάσιμο θα ξεκινούσε πόλεμο” λέει χαρακτηριστικά υπενθυμίζοντας στην φίλη της ότι βρίσκονται στην Σικελία και η βεντέτα είναι αιματηρή.

 

Η πρώτη ταινία είχε τελειώσει αφήνοντας τους θεατές με την αγωνία για την τύχη της αγαπημένης του Ιταλού μαφιόζου Μάσιμο Τοριτσέλι. Σ’ αυτήν την ταινία έχουμε νέες καυτές επαφές του εκρηκτικού κινηματογραφικού ζευγαριού, που προκάλεσαν σάλο με τις ερωτικές σκηνές στην πρώτη ταινία, ενώ παρακολουθούμε τη σχέση τους να οδηγείται σε γάμο αλλά και σε κρίση καθώς εμφανίζεται αντίζηλος του Μάσιμο που διεκδικεί την καρδιά της Λάουρα με κάθε κόστος.

Πικρία, ζήλια, εντάσεις, προδοσίες και ο οικογενειακός δεσμός του Μάσιμο με τον μυστηριώδη άνδρα που διεκδικεί την καρδιά και την εμπιστοσύνη της γυναίκας της ζωής του μαφιόζου συνθέτουν το σενάριο της νέας ταινίας διά χειρός της συγγραφέα της ερωτικής τριλογίας Mπλάνκα Λιπίνσκα.

H συγγραφέας που δείχνει να έχει κάνει αλλαγές στο σενάριο σε σύγκριση με το βιβλίο, επιμένει ότι η τριλογία όπως και οι ταινίες αφορούν Sτην ιστορία μιας γυναίκας. “Δείχνει πώς μπορούμε να είμαστε αφελείς, τυφλοί, πόσο αγαπάμε, πώς μαθαίνουμε από τα λάθη μας και πώς έχουμε την ευκαιρία να τα διορθώσουμε” τόνισε η Μπλάνκα.