Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Καλογρίτσα στηυν προανακριτική Επιτροπή για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Σε νέα sms που παρουσίασε ο επιχειρηματίας, φέρεται να λέει στον πρώην υπουργό Ν. Παππά, ότι δεν είναι στις προθέσεις του να κλείσει η εφημερίδα Documento. Ο Νίκος Παπάς – κατά τις ίδιες πληροφορίες – του απαντάει, λέγοντάς του να προσέχει γιατί έξω βοά η κοινή γνώμη ότι πάει να κλείσει την εφημερίδα για χάρη της ΝΔ και του κ. Θεοδωρικάκου.

Οι αναφορές του Χρήστου Καλογρίτσα, σε ό,τι αφορά το τι πέρασε ο ίδιος, όπως είπε, το 2015 – 2016 στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και ο τρόπος που χειρίζεται την κατάθεσή του, δίνοντας με το σταγονόμετρο πληροφορίες – όπως λένε οι βουλευτές από όλες τις πτέρυγες – έχουν ενοχλήσει τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον Χρ. Καλογρίτσα και τον Παύλο Πολάκη.

«Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τους κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ» φέρεται να είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να τον διέκοψε, λέγοντας: «Κοντεύω να κλάψω».

«Χωροφύλακες ανακριτές δεν δέχομαι. Άντε ρε παλικάρια της φακής. Έλα Πολάκη να τα πούμε έξω οι δυό μας», απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρ. Καλογρίτσας.

«Δεν με ακουμπάει καμία κατηγορία σου Καλογρίτσα» φέρεται να του είπε ο πρώην υπουργός.