Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια του reality και ο 32χρονος σύντροφός της
Το πρώτο τους βράδυ στη φυλακή πέρασαν η 29χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love και ο 32χρονος σύντροφός της. Οι δύο τους, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, αφότου βρέθηκαν με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, και μεταφέρθηκαν στις φυλακές.

Εθισμένος στην κοκαΐνη φέρεται να δήλωσε πως είναι ο 32χρονος κατηγορούμενος, σύντροφος του 29χρονου μοντέλου και πρώην παίκτριας του ριάλιτι «Power of Love» στο απολογητικό του υπόμνημα στην ανακρίτρια. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ένας τραυματισμός ήταν αυτός που τον έδιωξε από το ποδόσφαιρο και τον οδήγησε στη νύχτα και τα ναρκωτικά. Παράλληλα σημείωσε ότι η σύντροφος και συγκατηγορούμενή του ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση ενώ υποστήριξε ότι τον κάποιοι τον παγίδευσαν επειδή χρωστούσε. Σημειώνεται, ότι τόσο ο ίδιος όσο και η 29χρονη κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την υπόθεση.

«Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου υποχρεώθηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο έως το 2011. Τότε ξεκίνησα να εργάζομαι ως μπάρμαν στην Αθήνα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και το καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε ήταν που ξεκίνησα να κάνω χρήση κοκαΐνης. Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσε με κοκαΐνη. Δυστυχώς λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και έκτοτε είμαι εξαρτημένος από την κοκαΐνη. Έχω κάνει χρήση και άλλων ναρκωτικών όπως mdma και extacy σε συνδυασμό με υπερκατανάλωση αλκοόλ», σημείωσε ο 32χρονος.